Лято 2022

Класически италиански рецепти, модерно прочетени от нашите главни готвачи Денислав и Иван, приготвени с тероарни продукти от малки ферми в България.


Салата с опашки от раци
26.60лв. без ДДС: 26.60лв.

Салата с киноа и опашки от раци, лиофилизирани чери домати, гриловани аспержи, мариновани тиквички, ..

Добави
Салата с лаврак
29.00лв. без ДДС: 29.00лв.

Салата Литъл джем с лаврак, зрял 7 дни в Dry Ager, зелен боб, просо, див ориз и фурми (350 г); Алерг..

Добави
Телешки бузи
32.90лв. без ДДС: 32.90лв.

Телешки бузи, готвени на ниска температура в продължение на 24 часа, с хрупкава полента, капоната и ..

Добави
Тартар от калкан
39.00лв. без ДДС: 39.00лв.

Тартар от калкан, зрял 7 дни в Dry Ager, с гел от зелена ябълка и селари и хайвер от пъстърва (200 г..

Добави
Лаврак със сос с речни раци
39.60лв. без ДДС: 39.60лв.

Лаврак със сос с бял трюфел, речни раци и печени на сол броколини, аспержи, бейби тиквички и бейби м..

Добави
Свинско секрето Иберико
43.60лв. без ДДС: 43.60лв.

Свинско секрето Иберико, приготвено на Big Green egg, със сос от хрян, каноли от моркови с крем от к..

Добави
Спагети Карбонара ди маре
54.00лв. без ДДС: 54.00лв.

Спагети Карбонара ди маре със скариди и черен хайвер от чига (350 г); Алергени:глутен, морски дарове..

Добави
Стек от риба тон Premium Bluefin
58.00лв. без ДДС: 58.00лв.

Стек от риба тон Premium Bluefin, уловена по метод Almadraba, с еспума от моркови и копър, глазиран ..

Добави
Еленско бонфиле
62.00лв. без ДДС: 62.00лв.

Стек от елен, готвен на ниска температура в су-вид, зеленчуков грейви сос и картофен милфьой със спа..

Добави
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)