Лято 2022
Класически италиански рецепти, модерно прочетени от нашите главни готвачи Денислав и Иван, приготвени с тероарни продукти от малки ферми в България.
Мус от кокос със семифредо с маслини, сорбе от манго и домашно приготвена бадемова бисквита (150 г);..
ДобавиСупа от млада грах и праскови, пекорино и маринован барбун (400 г); Алергени: риба, лактоза..
ДобавиГаспачо от кокос, краставици, селари, кедрови ядки и веган сирене от кашу (300 г); Алергени: целина,..
ДобавиАвторска интерпретация на салата Ницарда с маринована блуфин риба тон (350 г); Aлергени: риба, яйца,..
ДобавиСалата с киноа и опашки от раци, лиофилизирани чери домати, гриловани аспержи, мариновани тиквички, ..
ДобавиСалата Литъл джем с риба Джон Дори, зряла 7 дни в Dry Ager, зелен боб, просо, див ориз и фурми (350 ..
ДобавиБиск от скариди с карпачо от червени аржентински скариди с конкильони със сушени домати, опушени тик..
ДобавиСевиче от пъстърва, отглеждана в изворна вода от р. Бяла река в подножието на Стара планина, с домат..
ДобавиТерин от фермерско заешко месо от ферма за заешко месо “Тюлбето”, Казанлък, с гел от спанак, сотиран..
ДобавиРизото верде с карпачо ди маре - риба тон, лаврак, октопод и скариди, с диви каперси и цветни чери д..
ДобавиТартар от калкан, зрял 7 дни в Dry Ager, с гел от зелена ябълка и селари и хайвер от пъстърва (200 г..
ДобавиЛаврак със сос с бял трюфел, речни раци и печени на сол броколини, аспержи, бейби тиквички и бейби м..
ДобавиОктопод на грил от акваторията на Гибралтар, със сертификат “Japan Quality”, поднесен с авторска инт..
ДобавиСвинско секрето Иберико, приготвено на Big Green egg, със сос от хрян, каноли от моркови с крем от к..
ДобавиРавиоли със змиорка от делтата на река Ебро, леко пикантно Моле верде и хайвер от пъстърва (350 г); ..
Добави