Лаврак със сос с речни раци

  • 39.60лв.

Лаврак със сос с бял трюфел, речни раци и печени на сол броколини, аспержи, бейби тиквички и бейби моркови (350 г); Алергени: риба, лактоза, глутен, ракообразни

без ДДС: 39.60лв.

Лаврак със сос с бял трюфел, речни раци и печени на сол броколини, аспержи, бейби тиквички и бейби моркови (350 г); Алергени: риба, лактоза, глутен, ракообразни