Меню зима 20/21
Зима 2020/2021
(150 г);Руби шоколадов мус с лешникова брускета и малини;Алергени: яйца, лактоза (мляко), ядки, глут..
ДобавиКрем супа от тиква Хокайдо със зимен трюфел, пастет от манатарки и чипс от целина (350 г);Алергени: ..
ДобавиСалата с домашно конфитирана риба тон, нахут и гриловани зеленчуци (350 г);Алергени: риба..
ДобавиБродо ди карне (350 г);Телешки бульон с Осо буко и сезонни зеленчуци;Алергени: целина, глутен, яйца,..
Добави(400 г);Ризото със зимен български трюфел, тиква Хoкайдо и мащерка; Алергени: лактоза (мляко), трюфе..
ДобавиТиква Хокайдо с козе сирене, гъби Шимеджи, бейби спанак, кедрови ядки и пеперончино (350 г)Але..
ДобавиЗаешко конфи със сос Арабиата и зеленчуци на пещ /леко пикантно/ (400 г)..
ДобавиПаста Неро ди сепия със сотиран октопод, калмари, скариди и домат Сан Марцано (400 г)Алергени: морск..
ДобавиРавиоли “Al contrario“ - домашно приготвени равиоли с гъши дроб, маскарпоне и шафранов крокант (350 ..
Добави(400 г);Спагети с мляно свинско месо Иберико, салца от жълти домати датерини, песто от сушенидомати ..
ДобавиФиле от лаврак с рагу от миди Сен Жак, лук шалот, крем от аспержи и печен йерусалимски артишок;</..
Добави(500 г);Свински ребра Iberico, поднесени с рагу от леща Белуга и равиоли от селари с медено-пикантен..
Добави(400 г);Телешки опашки, бавно готвени на ниска температура, с костен мозък, картофи с трюфел и марма..
Добави(400 г);Филе от атлантическа Bluefin риба тон, уловена по метод Almadraba, с печени лилави картофи, ..
Добави