Сорбе от селари

  • 10.60лв.

(180 г) Сорбе от селари със солени орехови целувки и глазирано грозде; Алергени: целина, яйца, ядки

без ДДС: 10.60лв.

 (180 г)

Сорбе от селари със солени орехови целувки и глазирано грозде;

Алергени: целина, яйца, ядки