English
Bulgarian
Категории
Трилогия от червено цвекло с мус от черен шоколад (200 г)..
Фаво ди Миеле - бял шоколад с йогурт, дюли и домашно приготвен сладолед от сусам и боров мед (200 г)..
Супа с телешки опашки и шипки, крупкав праз и леко опушен йерусалимски артишок (300 г)..
Супа от кестени с карпачо от патешки дроб, пащърнак, праз и круши (350 г)..
Стек от батат, крем от веган сирене от кашу, черен чесън, гарнитура от опушени зеленчуци и дресинг о..
Салата с цветен боб с фенел и портокалова кора, чипс от патладжани, конфитирана жълтопера риба тон и..
Домашно приготвена аранчина с конфитирани охлюви от най-голямата специализирана ферма за охлюви в Ев..
Лингуине с кюфтета от заешко месо, рагу от сезонни зеленчуци и наситена салца от жълти датерини (400..
Студено опушена скумрия с крем от нахут, цветни бейби моркови, приготвени на Sous Vide, гел от селар..
Домашно приготвена пастърма от телешки език Black Angus от ферма за екологично отглеждане на ж..
Карпачо от патешки дроб с мащерка и балсамико, бисквита от лимец и лешници и домашно приготвено слад..
Опушена змиорка Angulas Roset от делтата на река Ебро, Тарагона, поднесена с хрупкав ориз, сос от до..
Ризото с крем от червено зеле, пиканя Wagyu от ферма Санта Розалия в район Бургос, Испания и пудра о..
Стек от лаврак с конфитирана целина с крем от фава, топла салата от броколи, пепероната, печени лешн..
Телешки опашки, бавно готвени в продължение на 40 часа в Sous Vide, картофена еспума с трюфел ..