Прими
Сухата паста, която имаме удоволствието да Ви сготвим, е “la Campofilone”. Тя е считана от много от италианските шеф готвачи за най-добрата, която се произвежда. Тайната на нейното специално качество е в гарантирания произход на зърната, от които се прави брашното, изцяло отгледани в собствено стопанство в най-добрия за семола регион – Marche. Яйцата са от отглеждани в стопанството на Campofilone свободни кокошки и пъдпъдъци. Последната част – производството на пастата е по различна технология с бавно сушене на ниска температура, което запазва протеините, минералите и витамините. В много от ресторантите със звезди Michelin използват точно тази суха паста и ние сме щастливи да я предложим на Вас
300 г.;Био спагети с чесън, зехтин, пеперончино, магданоз и пармезан; Алергени: мляко (лактоза)..
ДобавиДомашно приготвена паста таджарин, само с фермерски жълтъци от "Амброзия" в Стара Планина, кре..
ДобавиРавиоли Al contrario - домашно приготвени равиоли с гъши дроб, маскарпоне и шафранов крокант (350 г)..
Добави400 г.; Спагети Аllo Scoglio с октопод "Japan Quality", черни миди, калмари, скариди и конкасе ..
Добави350 г.;Лингуине с гъби в тестото, сочно телешко бонфиле, пресен спанак, два вида сос песто и кедрови..
Добавиза двама (950 г)Пресен лобстер, приготвен с лингуини, пресни домати и зехтинАлергени: глутен, яйца, ..
Добавиза двама (1950 г);Пресен лобстер, приготвен с лингуини, пресни домати и зехтин;Алергени: глутен, яйц..
Добави