Прими
Сухата паста, която имаме удоволствието да Ви сготвим, е “la Campofilone”. Тя е считана от много от италианските шеф готвачи за най-добрата, която се произвежда. Тайната на нейното специално качество е в гарантирания произход на зърната, от които се прави брашното, изцяло отгледани в собствено стопанство в най-добрия за семола регион – Marche. Яйцата са от отглеждани в стопанството на Campofilone свободни кокошки и пъдпъдъци. Последната част – производството на пастата е по различна технология с бавно сушене на ниска температура, което запазва протеините, минералите и витамините. В много от ресторантите със звезди Michelin използват точно тази суха паста и ние сме щастливи да я предложим на Вас
за двама (1950 г);Пресен лобстер, приготвен с лингуини, пресни домати и зехтин;Алергени: глутен, яйц..
Добави300 г.;Био спагети с чесън, зехтин, пеперончино, магданоз и пармезан; Алергени: мляко (лактоза)..
ДобавиЛингуине с вариация от тиквички – цветни и бейби, пресен босилек, зряло италианско сирене проволоне ..
ДобавиЛингуине с кюфтета от заешко месо, рагу от сезонни зеленчуци и наситена салца от жълти датерини (400..
ДобавиДомашно приготвени талиолини в стил Aglio е olio с червени аржентински скариди и биск от лобстер (35..
Добави400 г.; Спагети Аllo Scoglio с октопод "Japan Quality", черни миди, калмари, скариди и конкасе ..
Добави350 г.;Лингуине с гъби в тестото, сочно телешко бонфиле, пресен спанак, два вида сос песто и кедрови..
ДобавиДомашно приготвени равиоли с тартар от калкан, зрял в Dry Ager, маслен сос с печени домати и чипс от..
Добавиза двама (950 г)Пресен лобстер, приготвен с лингуини, пресни домати и зехтинАлергени: глутен, яйца, ..
Добави