Прими
Сухата паста, която имаме удоволствието да Ви сготвим, е “la Campofilone”. Тя е считана от много от италианските шеф готвачи за най-добрата, която се произвежда. Тайната на нейното специално качество е в гарантирания произход на зърната, от които се прави брашното, изцяло отгледани в собствено стопанство в най-добрия за семола регион – Marche. Яйцата са от отглеждани в стопанството на Campofilone свободни кокошки и пъдпъдъци. Последната част – производството на пастата е по различна технология с бавно сушене на ниска температура, което запазва протеините, минералите и витамините. В много от ресторантите със звезди Michelin използват точно тази суха паста и ние сме щастливи да я предложим на Вас
300 г.;Био спагети с чесън, зехтин, пеперончино, магданоз и пармезан; Алергени: мляко (лактоза)..
ДобавиРизото с печено козе сирене, крем от карфиол, чипс от панчета и лиофилизирани моркови (400 г)..
ДобавиДомашно приготвени равиоли с осо буко от българско говеждо месо, порода Шароле, от ферма Омая в село..
ДобавиЛингуине със сотиран октопод, калмари, скариди и домати Сан Марцано (400 г); Алергени: морски дарове..
ДобавиСпагети Неро ди сепия с опушена змиорка от Angulas Roset, от делтата на р. Ебро, крем от топинамбур ..
Добави350 г.;Талятеле с гъби в тестото, сочно телешко бонфиле, пресен спанак, два вида сос песто и кедрови..
ДобавиСпагети Карбонара ди маре със скариди и черен хайвер от чига (350 г); Алергени:глутен, морски дарове..
Добавиза двама (950 г)Пресен лобстер, приготвен с лингуини, пресни домати и зехтинАлергени: глутен, яйца, ..
Добавиза двама (1950 г);Пресен лобстер, приготвен с лингуини, пресни домати и зехтин;Алергени: глутен, яйц..
Добави